Neo Nieminen

Händelserik vecka

Händelserik vecka

25 januari 2009

Den här veckan har Neo och jag varit på resande fot igen. Vi åkte upp till Adelsö efter babysimmet i onsdags. Det var länge sen vi var till Tessan och Robin så vi tog oss tid att åka upp ett par dagar. Robin hade vuxit jätte mycket och Neo försökte hinna med i sin gå-stol men det var lite svårt. Tessan hade plockat ihop kassar med kläder och jätte fina leksaker till Neo. TACK!!! Vilken tur att vi har er.

Neo och Tessan myser
På fredagen efter lunch så åkte Neo och jag vidare till Täby till min moster för att hälsa på en snabbis. Väl hemma hos Erja och familjen blev Neo magsjuk och han var dålig under natten. Men han var sitt glada jag igen morgonen efter trots allt. Magen var lite i olag så vi bestämde oss för att åka hem tidigare för säkerhets skull. Men det blev inga fler överraskningar under natten. Han är klart på bättrings väg.

Idag har vi tagit det lugnt. Neo har fått ta igen sig lite. Vi mötte upp Lotta, Erik och Emil på en fika på Tingsgården. Neo lekte runt i sin stol. När vi kom hem sen visade Johan att Neo börjar sitta så smått utan stöd. Han satt en stund mellan Johans ben (som säkerhetsbarriär) och lekte med en nalle. Sen kom han av sig och stöp. Men nu dröjer det inte länge innan han kan sitta utan säkerhetsstöd runt om. Tänk vad tiden flyger!!!

Skrivet i Lite krasslig, Äventyr | Kommentarer inaktiverade för Händelserik vecka


  • Ordning och reda

  • Gamla grejer