Neo Nieminen

Min stora dag!

Min stora dag!

05 november 2008

Idag har det varit mycket hektiskt för mig och mamma.
Vi började dagen med babysim. Oj oj oj vad skoj det var. Mamma höll på att drunkna i det djupa vattnet medans jag flöt som en kork. Det var en tjej från föräldrargruppen som också var i vår grupp. Vi hade platserna bredvid varandra. Vad vi busade och skvätte vatten på varandra. Pappa lovade att han skulle följa med nästa gång. Då ska jag visa vad jag har lärt mig.

Efter badet så stressade vi vidare till BVC. Det var vägning och mätning. Mamma och pappa har varit lite orolig över min sömn då jag har hållit dem vakna en del sista tiden. Mamma undrade om jag fick i mig tillräckligt. BVC-Karin sa att det kan kanske vara mina övre framtänder som spökar. Hon tyckte att hon kunde känna dem i gommen. Min vikt och längd visade tydligt på att mamma ger mig ordentligt med mat. Ingen ersättning här inte, men jag ska visst börja med gröt till kvällen. Jag ska fortsätta att ammas som tur är för det är ju det bästa för mig säger de vuxna.

Så flängde vi till affären för att inhandla lite gröt. Jag hörde minsann hur mamma suckade över vad hon kallade djungeln bland barnmaten. Men det blev en Mild Havregröt. Jag känner att jag är lite skeptisk….


Mmnja jag vet inte riktigt vad jag tycker…

Skrivet i Mina BVC besök, Nyheter | 1 Comment



Det finns 1 kommentar under “Min stora dag!”

  1. 1 Den 05 november 2008 skrev Samuel

    Hej Neo!
    Du växer med en rasande fart. Kan det vara nyttigt i längden? Men jag förstår att du längtar efter att få träffa nån mer vuxen än mamma och pappa. Nån som du kan få lite intellektuell stimulans ifrån. Jag tittar över nån gång nästa vecka. Tills dess kan du fundera över vad du tycker om utvecklingen i USA. Eller om dom är tillräckligt smarta på BVC.

    /Grandpa (om uttrycket tillåts)

    Hej hej!
    Ja visst växer jag fort. Enligt Karin på BVC följer jag min kurva perfekt så visst är de smarta där det märker man ju direkt. Beträffande ”intellektuell stimulans” så sköter mamma och pappa det på ett exemplariskt sätt, inget att klaga på där inte. Dock ser jag fram mot att få diskutera hur man bäst åtgärdar en båt som är fallgirig och om man bör ha sin fockedrevsudd i ädelträ eller inte.

    Angående USA tycker jag (likaså min pappa) att det är dags att GWB lämnar in bössan och låter en lite mindre skjutglad president ta över rodret (för att återkoppla till båttermer).

    /Neo

  • Ordning och reda

  • Gamla grejer