Neo Nieminen

Besök hos djuren med Anna

Besök hos djuren med Anna

01 juni 2010

Igår och idag har jag varit hemma med Neo från dagis. Han ska få denna vecka på sig att bli kvitt infektionen i luftrören. Men man kan vara ute för det. Idag åkte Neo och jag till Torpa, Anna och Moa. (Isac hämtades vid 14-tiden). Anna skulle visa en massa får och hästar. Förhoppningsvis skulle vi få se små hästar också.

Neo blev helt lyrisk när Anna visade honom runt i stallet. De pratade med hästarna och Neo fick vara med och göra rent i spiltorna. Han var så förtjust i att klappa hästarna men samtidigt var de stora tyckte han.


Här klappar de den sötaste av hästarna

Moa var också med. Henne tog jag hand om. Hon sa inte så mycket, hon var mest nöjd att ligga och titta på molnen. Anna skulle hjälpa till med att vaccinera 2 av hästarna så Neo och jag fick passa Moa. Hon började bli lite hungrig och hon började protestera friskt. Neo hade sett att jag puttade på vagnen för att vyssja Moa så han ville göra likadant. Så stor han ser ut, inte sant?


Det är inte lätt att trösta en hungrig liten tjej

Det var en helt underbar förmiddag på gården. Klockan närmade sig två och vi skulle ju hämta Isac. Han blev jätte glad över att se Neo igen. Vi tog en sen lunch/tidig mellis på grillen. Neo somnade på en gång när vi senare kom hem.

Skrivet i Vardag | Kommentarer inaktiverade för Besök hos djuren med Anna


  • Ordning och reda

  • Gamla grejer