Neo Nieminen

Det är mycket nu….

Det är mycket nu….

15 februari 2010

I söndags fick jag besök av min polare Erland. Det är ju han som bor i Norrköping med sin pappa Jesper och mamma Sofie. Han har vuxit en hel del sen vi träffandes sist och jag riktigt längtar tills han blir så stor att han också kan gå/springa.


Här är en fin bild på Erland som min pappa tagit.

På kvällen på söndagen blev jag lite krasslig. Fick feber, blev snorig och började hosta. Mamma stannade hemme med mig idag så pappa kunde jobba. På kvällen blev det lite värre. Det började tjuta i ”lungorna” när jag andades. Mamma ringde sjukvårdsupplysningen som fick lyssna på mig genom telefonen. De tyckte jag skulle komma och hälsa på en doktor. Mamma och jag åkte in (precis när jag fått vällingen och skulle sova egentligen, typiskt) till Kungsgatans vårdcentral. Där fick jag träffa en doktor som konstaterade att jag fått lunginflamation. Typiskt, jag har ju redan haft det en gång, kom med nåt nytt va!

I vilket fall, nu har jag fått medicin som ska ta bort det iaf. Kommer inte ihåg vad den heter, men det gör mamma som tyr vad. Hon är ju inte 1:a sekreterare på onkologen för inget. Jag blir hemma den här veckan iaf så får vi se hur jag mår nästa måndag. Jag vill ju hellre vara på dagis och latja med mina kompisar än vara hemma hela dagarna med mamma/pappa.

Jag återkommer och berättar mer om mitt tillfrisknande. Tills dess, go´natt!

ps. Mamma och jag var på Adelsö i helgen också och hittade på en massa bus. Jag ska be mamma berätta lite mer om det.

Skrivet i Kompisar, Lite krasslig | Kommentarer inaktiverade för Det är mycket nu….


  • Ordning och reda

  • Gamla grejer