Neo Nieminen

Tillbaka igen

Tillbaka igen

28 juni 2008

Så var det dax igen… man skäms ju snart nästan. Innan vi åkte hem från sjukhuset i morse så sa läkaren att går vattnet så “lägg dig ner och åk ambulans in”… Med dessa ord i öronen åkte vi hem och hälsade på Anna, Robert och härliga Isac. Allt kändes frid och fröjd och det kändes skönt att få vara hemma i sin egna säng igen. Jag slocknade som en klubbad säl medans Johan fick lite egen tid. Men så kom det mängder av fostervatten och jag fick lätt panik då jag mindes läkarens röst. Var nu den rätta fosterhinna som gått eller inte. Efter mycket om och men och funderingar ringde jag till förlossningen som beordrade oss in igen!!

Väl inne och inkopplad till CTG, undersökt så konstaterades att vattnet inte hade gått :( Johan och jag hade redan i bilen kommit överens om att om det inte var något så ville vi sova hemma, men då satte ett par fasansfulla värkar igång och då kunde jag inte hålla tillbaka tårarna och barnmorskan ledde in oss på “vårt” rum igen. Då var vi på plats igen…. Fick sovdos och vi fick tillslut somna.

Skrivet i Vardag | 1 Comment



Det finns 1 kommentar under “Tillbaka igen”

  1. 1 Den 28 juni 2008 skrev Becca & Johan

    Hallå vänner!!
    Hoppas verkligen att Neo kommer snart… Och jag tycker det ska bli så spännande att få höra hur Ni tycker det är att bli föräldrar. För mig kommer det 2 småttingar på samma gång. Ni ska få Neo och min syster väntar ju sin bebis som oxå ska komma dom närmaste dagarna. Ska bli såå kul….

    Petra, härda ut… Du kommer fixa det galant…
    Miljoner kramar från oss i Sjövik…….

  • Ordning och reda

  • Gamla grejer